Slik fungerer 24SevenOffice

Med 24SevenOffice får din bedrift et ferdig integrert ERP-system med alt fra Regnskap, CRM, Prosjekt & Timer, Rapportering, Reiseregning til Lønn. Ferdig integrert mot et hundretalls systemer.

ERP

Med 24SevenOffice får din bedrift et kraftig ERP-system med alt fra CRM, Økonomi- og Regnskapsprogram, Prosjektstyring, Timeregistrering, Rapportering, Reiseregning til Lønn. Du har full kontroll over bedriftens prosesser fra A til Å – i ett ferdig integrert system.

Systemet er 100% skybasert, der kunder kan jobbe effektivt og holde seg oppdatert fra både laptop, nettbrett og mobil – uansett om ansatte er på farten eller på kontoret.

Regnskapsprogram

Med 24SevenOffice sitt webbaserte Økonomi- og Regnskapsprogram har du alt du trenger, ferdig integrert, i ett komplett system. Systemet håndterer alle formater for inn- og utgående bilag, og alle funksjoner er ferdig integrert; fra skanning, EHF, mottak, godkjenning, fakturering, bank, bokføring, reskontro – til rapportering med drill down ned til bilagsnivå.

I 24SevenOffice kan du tilpasse bilags- og arbeidsflyt, skreddersydd din bedrifts behov. Kunde og regnskapsfører jobber i ett og samme system, slik at du kan ta hånd om de oppgavene det er hensiktsmessig å løse selv tilknyttet regnskapet og bilagsflyten. Ekstern regnskapsfører og revisor har selvfølgelig fri brukertilgang til systemet.

Faktura

Å fakturere fortløpende, og ikke minst å ta i bruk EHF (elektronisk faktura), sammenlignet med for eksempel månedlig kundefakturering – kan ha større innvirkning på likviditeten og cashflow til et selskap enn det mange bedrifter er klar over.

24SevenOffice tilbyr Vipps Faktura integrert i vårt fakturasystem. Med Vipps Faktura kan privatkunder motta og betale fakturaer direkte i Vipps-appen. For regningsbetaler betyr det rimeligere og enklere betaling, mens det for din bedrift betyr raskere innbetalinger og mindre administrasjon.

i

Mobil

24SevenOffice Mobil er utviklet med mål og hensikt om å være et nyttig verktøy i de situasjonene det er naturlig å bruke mobilen for å holde seg oppdatert – eller til å utføre oppgaver i jobbhverdagen.

Rapportene på mobil har til hensikt å gi deg tilgang på nøkkeltall og nyttig styringsdata mens du er på farten.

På Timer Mobil har du full oversikt over dine aktive prosjekter, de siste prosjektene du har ført tid på – eller prosjektene der du har blitt invitert eller lagt til av prosjektleder. «Tid» og «kostnader» registrerer du effektivt ved å velge prosjektet du vil føre dette på.

n

Prosjekt & Timeregistrering

For en hver prosjekt- og konsulentbedrift er det viktig å ha full kontroll over alle faser i et prosjekt – fra planlegging, gjennomføring, timeregistrering til økonomi. Med 24SevenOffice Prosjekt & Timer får du en rekke smarte løsninger samlet på ett sted for håndtering av dine prosjekter – uansett om du er på farten eller på kontoret.

Modulene er integrert i 24SevenOffice ERP – og tilbyr smarte løsninger for et bredt spekter av bransjer, tilpasset ulike roller – i alt fra enkel til avansert prosjektstyring.

Integrasjoner

24SevenOffice har et åpent API, noe som i korte trekk betyr at systemet er tilrettelagt for integrasjoner mot andre systemer- og til en langt lavere investering sammenlignet med tradisjonell software.

Å legge til rette for å kunne gjøre tilpasninger skreddersydd hver enkelt kundes behov, slik at våre kunder skal kunne kan bygge sitt eget økosystem – står sentralt i 24SevenOffice sin forretningsmodell og strategi.

Med vårt system er det mulig for bedrifter å se på forretningsprosessen som en helhet – med modulene i systemet effektivt integrert i alle de sentrale prosessene.

[Rich_Web_Timeline id=”1″]

Telefon

74 51 00 02

Postadresse

Søren R. Thornæs veg 10, 7800 NAMSOS

Besøksadresse

Søren R. Thornæs veg 10, 7800 NAMSOS